Literatuur en documentatie

Meer lezen?

  • Ben je een ouder in een scheiding of iemand die deze ouder nabij is? Bestel het boek "De helft van mij"
  • Ben je een hulpverlener die zich wil verdiepen in deze aanpak? Bestel de toolbox "Blijven staan ondanks de storm" of het online werkboek om in te zetten met ouder:
  • Het nieuwe boek van Lieve Cottyn verscheen in september 2021 onder de titel : "Complexe scheiding: uit de maalstroom van conflict. Een systemische gids voor hulpverleners." Bestellen kan bij de Interactie Academie via deze knop.

Meer horen?

  • Check de podcast JOONAS - Jongeren en ouders ondersteunen na scheiding. Gemaakt door Vanessa Maes en Sophie Vanhemmens. Met getuigenissen van ouders en jongeren en met oa. An Hooghe, Sibille Declerq, Ine Van Wymersch, Bruno Vanobbergen. In de komende afleveringen hoor je nog Monique Van Eycken, Lieve Cottyn, Diana Evers en andere experts op vlak van scheiding binnen hulpverlening en justitie.
Literatuur en doumentatie
Literatuur en documentatie
Literatuur en documentatie
"Dit boek geeft hoop en perspectief en blijft toch met beide voeten op de grond. Het biedt perspectief voor ouders en kinderen. En net dat hebben we rond dit thema broodnodig" Bruno Van Obbergen - directeur Agentschap Opgroeien en voormalig kinderrechtencommissaris

Ben je een ouder in een conflictscheiding? Of hulpverlener die interesse heeft in methodiek?

Wil je een exemplaar van één van beide publicaties?